Blessures

Blessures – blessurewinkel – kantoor ergonomie

De BlessureWinkel is gespecialiseerd in het oplossen van blessures en het voorkomen van blessures d.m.v. kantoor ergonomie.

Voor de meeste klachten hebben wij producten die helpen bij het herstel. Maar ook zijn er producten die helpen voorkomen dat klachten verergeren of opnieuw terugkomen (preventie).

Oplossing blessures en klachten in de blessurewinkel

Hierbij moet u denken aan klachten als: RSI, rugklachten, nekklachten, whiplash, nekhernia, schouder-, arm- en elleboogklachten, tenniselleboog, golferselleboog, hand- en polsklachten, vingerproblemen, duimproblemen, bekkenklachten, bekkeninstabiliteit, heup- en knieklachten, knieschijfproblemen, slijtage, verdraaiingen, spierblessures in boven- en onderbeen, hamstringproblemen, zweepslag, enkelverzwikking, voetklachten, hielspoor, voorvoetproblemen, hakproblemen, hamertenen, likdoorns, reumatische klachten en slijtageklachten van welke gewrichten dan ook.

Kantoor ergonomie om blessures te voorkomen en te genezen

Tevens hebben wij hulpmiddelen voor kantoor ergonomie, oefening en training en is er een gratis blessurespreekuur voor bedrijven en particulieren.

Werkplek analyse en preventie Rug- en RSI trainingen

Verder kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor WerkPlekAnalyses en Preventieve Rug- en RSI trainingen.

 

Fysiotherapie praktijk “Veilig Bewegen” in Emmen:

Houtsnip 29 7827 KG  Emmen (Rietlanden)
Tel.: 0591-635050  info@veiligbewegen.nl

Voor behandeling kunt u binnen 24 uur bij ons terecht