Kwaliteit

BIG, KNGF, Fysoptima

Alle fysiotherapeuten binnen onze praktijk zijn BIG geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie, het KNGF (www.defysiotherapeut.com).

Fys'optima

Fysoptima

Onze praktijk is sinds 2011 aangesloten bij het landelijk kwaliteitsnetwerk van Fysoptima.
Fysioptima is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die met elkaar samenwerken aan optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding. Door samenwerking sterk!

Fys’Optima is een samenwerkingsverband van meer dan 250 fysiotherapiepraktijken, die gezamenlijk één praktijkorganisatie vormen. Kwaliteitsbeleving, actieve fysiotherapie, zelfmanagement en doelmatigheid staan centraal. De samenwerking bestaat uit het delen van kennis en middelen met elkaar. Hierdoor kan er meer tijd en aandacht aan u als patiënt geboden worden. Ook de zorgverzekeraar ziet dat deze samenwerking voordelen voor haar klanten oplevert.

Onze fysiotherapie praktijk staat voor:

  • Transparante individuele fysiotherapie naar hedendaagse inzichten.
  • Goede informatievoorziening.
  • Heldere therapie- en trainingsopbouw.
  • Professionele ondersteuning om begeleidende training voor u in de thuissituatie mogelijk te maken (o.a. middels ons FysioWorkout systeem).
  • Speciale trainingsprogramma’s voor bijvoorbeeld Rugklachten, Nekklachten, Diabetes en COPD.
  • Ontwikkeling: Fys’Optima blijft de relevante ontwikkelingen in het vakgebied van de fysiotherapie uiteraard op de voet volgen. Behandelmethodes worden aangepast indien nieuwe inzichten daar aanleiding toe geven.
    Uiteraard is elk individu en elke patiënt uniek. Kookboekfysiotherapie is dus onmogelijk. De fysiotherapie en training zal altijd voor u op maat worden gemaakt.

U ziet het, bij een Fys’Optima praktijk zit u goed!

Voor meer informatie over Fys’Optima kijk op http://www.fysoptima.nl/

Fysiotherapie praktijk “Veilig Bewegen” in Emmen:

Neem contact op met onze fysiotherapeuten uit onze Fysiotherapie praktijk in Emmen, de Rietlanden bel of mail ons:

Houtsnip 29 7827 KG  Emmen (Rietlanden)
Tel.: 0591-635050  info@veiligbewegen.nl

Voor behandeling kunt u binnen 24 uur bij ons terecht.